title-banner

produk

Tetramisole hydrochloride-CAS 5086-74-8

Pedaran pondok:

Nami produk: Tetramisole HCL Spesifikasi: 99% No Cas: 5086-74-8 Penampilan: Bubuk kristal bodas Rumus molekul: C11H12N2S.HCl Berat molekul: 240.75 Sértipikat: ISO / Halal / Kosher / SGS Tetramisole hydrochloride dianggo salaku anthelmintic dina perlakuan seueur nematoda khususna dina aplikasi Pangajaran sarta Palatihan Atikan. Tetramisole mangrupikeun campuran racemik. Bentuk levo, levamisole langkung aktif. Anthelmintic (ogé dieja anthelminthic) nyaéta zat kimia anu dianggo pikeun ngusir atanapi ngancurkeun cacing pita dina sato ingon.


Detil Produk

Tanda Produk

Naon Tetramisole hidroklorida?

Tetramisole hydrochloride mangrupikeun anthelmintic spéktrum lega, utamina dianggo pikeun ngusir cacing bulat sareng cacing pita.
Tetramisole hydrochloride tiasa ningkatkeun résistansi sabar kana baktéri sareng inféksi. Percobaan kanker paru, kanker payudara saatos operasi atanapi leukemia akut, parah limfoma saatos kémoterapi salaku pangobatan adjuvan.

Fungsi Tetramisole hidroklorida

Tetramisole hydrochloride tiasa dianggo pikeun panyakit otoimun sapertos rematik rheumatoid, lupus eritematosus sareng flu luhur, inféksi pernapasan dina murangkalih, hépatitis, disentri bacillary, bisul, bisul, sareng sajabana Hasil tés awal pikeun asma bronkial réfraksi kabukti épéktip dina jangka pondok .

Katerangan Bubuk bodas Matuh
Idéntifikasi IR Matuh
  HPLC Matuh
Logam beurat ≤10ppm 5ppm
Pb 3ppm 1.5ppm
Hg ≤0.1ppm 0,05ppm
Cd 1ppm 0.2ppm
Kaleungitan garing ≤0,5% 0,12
Résidu dina lgnition ≤0.1% 0,03
Pangotor tunggal ≤0,5% 0,12
Kabersihan total ≤1,0% 0,29
Total baktéri ≤1000cfu / g <1000
Ragi sareng kapang ≤100 cfu / g <000
E.coli / 25g Deudeuh Deudeuh
Salmonella / 25g Deudeuh Deudeuh
Assay ≥99.0% 99,4%
Kacindekan Sesuai sareng standar USP / EP

Larapkeun hidroklorida Tetramisole

Tetramisole hydrochloride asalna dipaké salaku anthelminthic pikeun ngubaran panyawat cacing boh dina manusa sareng sato. Kaseueuran persiapan komérsial ayeuna dimaksudkeun pikeun panggunaan hewan salaku dewormer dina sapi, babi, sareng domba. Nanging, tetramisole hidroklorida ogé nembé kasohor di kalangan ahli aquarist salaku pangobatan anu épéktip pikeun panyawat cacing bulat Camallanus dina lauk tropis tawar. Mangrupikeun anthelminthics spéktrum lega, digunakeun pikeun ngendalikeun cacing bunder sareng hoodworm.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami