title-banner

produk

  • Ethynyl Estradiol CAS 57-63-6

    Ethynyl Estradiol CAS 57-63-6

    Sipat kimia: bubuk kristalin bodas nepi ka susu susu. Titik lebur 145-146 ℃ (semi-hidrat). 182-184 ℃ (tanpa cai). Larut dina étanol, propanol, éter, kloroform, dioksana, minyak nabati sareng larutan natrium hidroksida, ampir leyur dina cai. Teu bau. Anggo: Produk ieu ubar kelas estrogen. Éta pangaruhna sami sareng diethylstilbestrol tapi 20 kali langkung kuat. Digabungkeun sareng kontraséptip progesteron, Chemicalbook ngagaduhan pangaruh sinergis tina ngahambat ovulasi, ...
  • Hydrocortisone Acetate CAS50-03-3

    Hydrocortisone Acetate CAS50-03-3

    Hydrocortisone acetate mangrupikeun ubar hormon adrénal, Hydrocortisone acetate ngagaduhan kagiatan fisiologis anu penting sapertos anti radang, anti-viral, anti alérgi, anti-shock, ngirangan pangaruh éksudasi radang, biasana dianggo dina kacukupan adrénal klinis sareng panyakit otoimun.

  • In-House CAS313-06-4

    Di-Bumi CAS313-06-4

    Estradiol Cypionate mangrupikeun bentuk uyah cypionate estradiol, éstrogén anu paling kuat, dihasilkeun sacara alami. Étradiol cypionate sumebar ngalangkungan mémbran sél sareng ngariung sareng teras ngaktipkeun reséptor estrogen nuklir anu aya dina saluran réproduktif, payudara, hipofisis, hypothalamus, ati, sareng tulang. Komplek anu diaktipkeun mengikat unsur réspon éstrogén dina DNA sareng ngaktipkeun transkripsi gén-gén anu kalibet dina fungsi sistem réproduktif awéwé sareng ciri séks sékundér.

  • Prednisolone Acetate CAS52-21-1

    Prednisolone Acetate CAS52-21-1

    Prednisolone asétat dipaké pikeun ngubaran alérgi, panyakit kulit anu henteu tepa sareng sababaraha panyakit kulit anu nyebar. Kayaning dermatitis, éksim, neurodermatitis, dermatitis seborrheic sareng pruritus, jst.

  • Prednisolone CAS50-24-8

    Prednisolone CAS50-24-8

    Prednisolone mangrupikeun glukokortikoid sintétik, turunan kortisol, anu dianggo pikeun ngarawat sababaraha rupa kaayaan peradangan sareng autoimun sareng sababaraha kangker. Éta métabolit aktif tina drugprednisone sareng dianggo khusus di pasién anu gagal ati, sabab jalma-jalma ieu henteu tiasa ngéabolismikeun prednisone kana prednisolone aktip; éta utamina dimetabolismena ngalangkungan énzim ati, 11-β-hydroxydehydrogenase. Épék ngarugikeun henteu umum ditingali ku terapi jangka pondok, tapi paningkatan beurat awak, gangguan imunitas anu ngarusak, sareng gangguan paripolah biasana kajantenan kalayan durasi anu langkung lami.

  • 17α-Hydroxyproges Terone Acetate CAS 302-23-8

    17α-Hydroxyproges Terone Acetate CAS 302-23-8

    Ngaran: Pregnenolone Acetate Spec .: 99% HPLC Penampilan: bubuk bodas nepi ka konéng kristal konéng CAS: 1778-02-5 MF: C23H34O3 MW: 358.52 EINECS: 217-212-6

  • Dexamethasone CAS50-02-2

    Dexamethasone CAS50-02-2

    Nami produk: Dexamethasone Sinonim: DEXAMETHASONE BASE; DEXAMETHASONUM; DEXAMETHASON; DEXAMETHASONE; CALONAT; (11BETA, 16ALPHA) -9-FLUORO-11,17,21-TRIHYDROXY-16-METHYLP-4 DI-3 ; (11B, 16A) -9-FLUORO-11,17,21-TRIHYDROXY-16-METHYL-PREGNA-1,4-DIENE-3,20-DIONE; 1,4-PREGNADIEN-9ALPHA-FLUORO-16ALPHA-METHYL -11BETA, 17ALPHA, 21-TRIOL 3,20-DIONE CAS: 50-02-2 MF: C22H29FO5 MW: 392.46 EINECS: 200-003-9
  • Dexamethasone CAS2392-39-4

    Dexamethasone CAS2392-39-4

    Ngaran Produk: Ékstrak Stephania tetrandra
    Wangun: Bubuk
    Penampilan: Bubuk bubuk bodas
    Bagéan Anu Dianggo: Akar
    Bahan aktif: Tetrandrine
    Spésifikasi: 98%
    Métode Tés: HPLC
    No CAS: 518-34-3
    Formula Molekul: C38H47N2O6
    Beurat Molekul: 622.73

  • Estradiol Benzoate CAS50-50-0

    Estradiol Benzoate CAS50-50-0

    5-Methoxy tryptamine (5-MT), ogé katelah mexamine, mangrupikeun turunan tryptamine raket patalina sareng a neurotransmitter serotonin sareng melatonin. 5-MT parantos kabuktosan sacara alami dina awak dina tingkat handap. Éta biosintésis ngalangkungan deacetylation of melatonin dina kelenjar pineal.

  • Estriol CAS 50-27-1

    Estriol CAS 50-27-1

    Aplikasi Éta mangrupikeun agén anthelmintic (anti-cacing) anu biasa dianggo dina ingon-ingon ageung sapertos sapi, babi sareng domba. Levamisole HCl digunakeun pikeun manusa pikeun panyakit anu aya hubunganana sareng henteu saimbangna dina régulasi réspon résistansi imun sistem imun, kalebet panyakit autoimun, panyakit kronis sareng kumat, inféksi kronis sareng kanker. Éta pangaruh anu nguntungkeun dina mékanisme pertahanan host sareng malikeun réspon imun anu déprési dina sato sareng manusa. Mangpaat levamisole anu sanés pikeun manusa nyaéta pikeun ngubaran kutil umum (verruca vulgaris).

  • Estrone CAS53-16-7

    Estrone CAS53-16-7

    5-Methoxy tryptamine (5-MT), ogé katelah mexamine, mangrupikeun turunan tryptamine raket patalina sareng neurotransmitter serotonin sareng melatonin. 5-MT parantos kabuktosan sacara alami dina awak dina tingkat handap. Éta biosintésis ngalangkungan deacetylation of melatonin dina kelenjar pineal. Pengiriman Aman: Kami gaduh panerus angkutan barang di nagara / daérah ieu, sareng perusahaan clearance bea cukai kami bakal mupus bungkusan anjeun tanpa aya masalah pabean, bahkan bahkan 1000 kg. Jasa panto ka panto. Ngadamel s ...