title-banner

produk

Ropivacaine CAS84057-95-4

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Ngaran Produk: Ropivacaine
Sinonim: ROPIVACAINE MESYLATER; RopivacaineHcl / MesylateBase; ROPACARAINEHCL; (S) -N- (26-Dimethylphenyl) -1-pKIpyl-2-piperidinecarboxamide; Naropin; 2-Piperidinecarboxamide, N- (2,6-dimethylphenyl) -1-propyl-, (2S) -; Naropine; (2S) -1-Propyl-2- (2,6-dimethylphenyl) carbamoylpiperidine
CAS: 84057-95-4
MF: C17H26N2O
MW: 274.4
EINECS:  
Kategori produk: API
File Mol: 84057-95-4.mol

Naha Pilih Kami
1. Kualitas mangrupakeun budaya urang. Kami damel kerjasama sareng lembaga panilitian, mastikeun ngontrol prosés tina bahan baku dugi ka produk réngsé
2. Waktos mangrupikeun emas. Pangiriman gancang ku jalur pengiriman terkenal.
3. Palanggan langkung tiheula. Kami nyayogikeun harga anu lumayan, produk kualitas luhur sareng kiriman gancang.
4. Pangalaman pinuh tina jumlah ageung peti anu ngamuat di palabuhan laut Cina.
5. jasa Best saatos kiriman.
6. Dokumén propésional pikeun ijin anjeun.
Kauntungannana:
1. kualitas Pangalusna kalayan harga kalapa.
2. pengiriman gancang, pangiriman dina waktos.
3. Penjaminan Perdagangan Alibaba.
4. Ngarojong sababaraha metode perdagangan sareng pamayaran. Kami ngadukung transfer kawat, union barat, Paypal atanapi escrow (Alibaba) pamayaran.
5. Hiji kanggo hiji komunikasi bisnis.
6. OEM / ODM Sanggup.
7. Kami nawiskeun jasa pameseran hiji-stasiun anu merenah. Jasa layanan purwakarta sareng jasa émutan kami ngaleungitkeun karesahan anjeun.
8. Kami gaduh pangalaman ngekspor mangtaun-taun dina produk bahan farmasi aktif., Teges dina milih bahan baku.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami