title-banner

produk

  • 98% tc/pymetrozine nitenpyram CAS 123312-89-0

    98% tc / pymetrozine nitenpyram CAS 123312-89-0

    Pymetrozine mangrupikeun anggota kelas tina 1,2,4-triazine nyaéta 4,5-dihydro-1,2,4-triazin-3 (2H) -sahiji diganti ku gugus métil dina posisi 6 sareng (pyridin- 3-ylmethylidene) gugus amino dina posisi 4. Éta ngagaduhan peran salaku antifeedan, rereged lingkungan, xenobiotic sareng modulator kanal TRPV. Éta mangrupikeun anggota tina 1,2,4-triazine sareng anggota pyridines.

  • Aspartame CAS Number 22839-47-0

    Aspartame CAS Nomer 22839-47-0

    (1) Aspartame mangrupikeun oligosakarida fungsi alami, henteu aya buruk waos, rasa amis murni, nyerep asor lemah, henteu aya fenomena caket. (2) Aspartam henteu nyababkeun gula getih nyata langkung luhur pikeun penderita diabetes. (3) Aspartam tiasa dianggo dina kuéh, biskuit, roti, nyiapkeun anggur, és krim, popsicle, inuman, permén, jst.

  • Acetaminophen-CAS 103-90-2

    Acetaminophen-CAS 103-90-2

    Paracetamol mangrupikeun ubar anu ngagunakeun kagiatan analgesik (ngirangan nyeri) sareng antipiretik (ngirangan demam), tapi henteu ngagaduhan kagiatan anti radang.

  • Prilocaine Hydrochloride CAS1786-81-8

    Prilocaine Hydrochloride CAS1786-81-8

    Ngaran Produk: Propitocaine hydrochloride Sinonim: 2- (propylamino) -o-propionotoluidide hydrochloride; 2- (propylamino) -o-propionotoluididmonohydrochloride; alpha-propylamine-2-methyl-propionanilidehydrochloride; citanesthydrochilide; N- (o-tolyl) -2- (propylamino) propionamide hydrochloride; Prilocaine hydrochloride, N- (2-Methylphenyl) -2- (propylamino) propanamide hydrochloride CAS: 1786-81-8 MF: C13H21ClN2O MW: 256.77 EINECS: 217 -244-0 Produk ...
  • Trimethylamine hydrochloride-CAS 593-81-7

    Trimethylamine hydrochloride-CAS 593-81-7

    Ngaran produk: Trimethylamine hydrochloride Sinonim: FEMA3241; N, N-DIMETHYLMETHYLAMINEHCL; TRIMETHYLAMINEHYDROCHLORIDE; TRIMETHYLAMMONIUMCHLORIDE; TRIMETHYLAChemicalbookMINEHCL; TRIMETHYLAMINECHLORHYDRATE; Trimthylaminebydrochloride; Trimethylaminehydrochloride0.1MSolution CAS: 593-81-7 MW: 95.57 EINECS: 209-810-0 Kategori Produk: Uyah Amine; Panengah kimia; Réagen biokimia; Réagen kimia; Bahan baku kimia; Panengah; Blok organik; Sanyawa nitrogén; Gen ...
  • Chloroquine Diphosphate CAS50-63-5

    Chloroquine Diphosphate CAS50-63-5

    Nami Produk: Chloroquine diphosphate Sinonim: 7-chlor-4- (4- (diaethylamino) -1-methylbutylamino) -chinolindiphosphat; ARALEN PHOSPHATE; CHLOROQUINE DIPHOSPHATE; CHLOROQUINE DIPHOSPHATE SALT; CHLOROQUINE-CHOSORORO-CHOORATE 1 QUINOLINE-3-CARBOXYLIC Acid; CHLOROQUINE PHOSPHATE BP; CHLOROQUINE PHOSPHATE BP98 CAS: 50-63-5 MF: C18H32ClN3O8P2 MW: 515.86 EINECS: 200-055-2
  • Estrone CAS53-16-7

    Estrone CAS53-16-7

    5-Methoxy tryptamine (5-MT), ogé katelah mexamine, mangrupikeun turunan tryptamine raket patalina sareng neurotransmitter serotonin sareng melatonin. 5-MT parantos kabuktosan sacara alami dina awak dina tingkat handap. Éta biosintésis ngalangkungan deacetylation of melatonin dina kelenjar pineal. Pengiriman Aman: Kami gaduh panerus angkutan barang di nagara / daérah ieu, sareng perusahaan clearance bea cukai kami bakal mupus bungkusan anjeun tanpa aya masalah pabean, bahkan bahkan 1000 kg. Jasa panto ka panto. Ngadamel s ...
  • NAD-beta-Diphosphopyridine nucleotideCAS 53-84-9

    NAD-béta-Diphospopyridine nukleotidaCAS 53-84-9

    Nicotinamide adenine dinucleotide (NAD) mangrupikeun koénzim anu aya dina sadaya sél hirup. Sanyawa nyaéta dinukléotida, sabab éta diwangun ku dua nukléotida anu ngagabung kana gugus fosfatna. Hiji nukléotida ngandung basa adénin sareng nikotinamida anu sanés. Nicotinamide adenine dinucleotide aya dina dua bentuk, bentuk teroksidasi sareng diréduksi disingkat masing-masing NAD + sareng NADH.

  • Sodium Saccharin CAS128-44-9

    Sodium Saccharin CAS128-44-9

    Natrium Saccharin mangrupikeun manisan sintétik anu biasa dianggo dina industri pangan.

  • Pyrrolidine CAS123-75-1

    Pirolidin CAS123-75-1

    Cairan transparan anu teu warnaan, ngagaduhan bau anu khusus, ningali cahaya atanapi hawa lembab anu konéng volatil, gampang leyur dina cai, étanol. Korosif sareng kaduruk. Titik didih: 87 ~ 89 ° C

  • BMK-ETHYL 2-PHENYLACETOACETATE CAS 5413-05-8

    BMK-ETHYL 2-PHENYLACETOACETATE CAS 5413-05-8

    Minyak BMK Anyar / ETHYL 2-PHENYLACETOACETATE CAS: 5413-05-8 kalayan harga panghandapna

  • Ropivacaine CAS84057-95-4

    Ropivacaine CAS84057-95-4

    Nami Produk: Ropivacaine Sinonim: ROPIVACAINE MESYLATER; RopivacaineHcl / MesylateBase; ROPACARAINEHCL; (S) -N- (2 hangtod6-Dimethylphenyl) -1-pKIpyl-2-piperidinecarboxamide; Naropin; 2-Piperidinecarboxamide; Naropin; 2-Piperidinecarboxamide; Naropin; 2-Piperidinecarboxamide; Naropin; 2-Piperidinecarboxamide; Naropin; 2-Piperidinecarboxamide; Naropin; 2-Piperidinecarboxamide; Naropin; 2-Piperidinecarboxamide; Naropin; 2-Piperidinecarboxamide; Naropin; 2-Piperidinecarboxamide; Naropin; 2-Piperidinecarboxamide; Naropin; 2-Piperidinecarboxamide; dimethylphenyl) -1-propyl-, (2S) -; Naropine; (2S) -1-Propyl-2- (2,6-dimethylphenyl) carbamoylpiperidine CAS: 84057-95-4 MF: C17H26N2O MW: 274.4 EINECS: Kategori Produk : API Mol File: 84057-95-4.mol Naha Milih Urang 1. Kualitas mangrupakeun budaya urang. Kami kerjasama sareng insti panilitian ...
123456 Teras> >> Halaman 1/8