title-banner

produk

  • BTMS 50-docosyltrimethylammonium methyl sulphate–CAS 81646-13-1

    BTMS 50-docosyltrimethylammonium metil sulphate – CAS 81646-13-1

    Produk ieu nyaéta serpihan bodas, leyur dina cai sareng étanol, ngagaduhan kasaluyuan anu saé sareng surfaktan kationik sareng non-ionik, sareng stabil di handapeun 100 ℃. Stabilitas kimia anu saé, tahan panas, tahan cahaya, tahan tekanan, tahan asam sareng tahan alkali. Éta ngagaduhan sipat kentel, émulsif sareng pelemén anu hadé. Produk ieu dianggo dina perawatan rambut sareng produk sampo: kondisionér, salep, sampo sareng pelembut produk rambut anu sanés.

  • NMN raw material beta Nicotinamide Mononucleotide CAS 1094-61-7

    Bahan baku NMN béta Nicotinamide Mononucleotide CAS 1094-61-7

    Nicotinamide mononucleotide ("NMN" sareng "β-NMN", CAS 1094-61-7 NMN Bulk) nyaéta intiotida anu diturunkeun tina ribose sareng nikotinamide.

  • Boric acid–11113-50-1

    Asam borat – 11113-50-1

    Asam borat, disebat ogé hidrogén borat, asam boracat, asam ortohoborik sareng asam boricum, nyaéta asam amino monobasic lemah tina boron, anu sering dianggo salaku antiséptik, inséktisida, tahan seuneu, nyerep neutron, atanapi miheulaan kana sanyawa kimia anu sanés. Éta ngagaduhan rumus kimia H3BO3 (sakapeung ditulis B (OH) 3), sareng aya dina bentuk kristal tanpa warna atanapi bubuk bodas anu leyur dina cai. Nalika lumangsung salaku mineral, éta disebat sassolite.

  • NRC-Nicotinamide riboside chloride-23111-00-4

    NRC-Nicotinamide riboside klorida-23111-00-4

    Nicotinamide riboside mangrupikeun miheulaan nikotinamide adénine dinucleotide (NAD) sareng ngagambarkeun sumber vitamin B3. Panilitian anyar nunjukkeun yén ingesting jumlah anu langkung ageung ribotida nikotinamida dibandingkeun sacara alami kajadian dina tuangeun tiasa masihan Chemicalbook manpaat kaséhatan anu énggal. Nicotinamide mononucleotide maénkeun peran penting dina produksi énergi sél manusa. Éta kalebet kana sintésis intradélular NAD (nikotinamide adenine dinucleotide, koénzim penting pikeun konversi énergi sél).

  • Acetaminophen-CAS 103-90-2

    Acetaminophen-CAS 103-90-2

    Paracetamol mangrupikeun ubar anu ngagunakeun kagiatan analgesik (ngirangan nyeri) sareng antipiretik (ngirangan demam), tapi henteu ngagaduhan kagiatan anti radang.

  • NR-NICOTINAMIDE RIBOSIDE-CAS-1341-23-7

    NR-NICOTINAMIDE RIBOSIDE-CAS-1341-23-7

    Anti sepuh Nicotinamide Riboside NR bubuk N-ribosylnicotinamide cas 1341-23-7

  • Benzocaine–CAS 94-09-7

    Benzocaine – CAS 94-09-7

    Benzocaine, bubuk Benzocaine, Bubuk atah Harga Benzocaine, cas 94-09-7, 94 09 7, bubuk Benzocaine, harga bubuk Benzocaine, bubuk Benzocaine.

  • Phenacetin CAS 62-44

    Phenacetin CAS 62-44

    Pangaruh antipiretik sareng analgesik tina phenacetin sami sareng "asam acetylsalicylic". Hal ieu utamina dianggo salaku antipiretik sareng analgesik. Pangaruhna lalaunan sareng awét. Éta ngagaduhan pangaruh kuratif anu saé dina pengobatan nyeri sirah, neuralgia, arthralgia sareng muriang. , Tapi pangaruh anti-rematik sareng anti radang na lemah. Dosis anu kaleuleuwihi tiasa nyababkeun methemoglobinemia sareng nyababkeun hypoxia dina awak. Pangobatan jangka panjang tiasa ngarusak ginjal sareng bahkan nyababkeun pentil nosis.

  • Dimethylamine hydrochloride-CAS 506-59-2

    Dimethylamine hydrochloride-CAS 506-59-2

    Dimethylamine hydrochloride CAS: 506-59-2 parantos dianggo dina persiapan hexamethylmelamine-methyl-14C. Éta ogé parantos dianggo pikeun nyiapkeun larutan standar methylamine (MA), dimethylamine (DMA), trimethylamine (TMA), sareng trimethylamine-N-oxide (TMAO) nalika nangtoskeun métilamin sareng trimethylamine-N-oksida dina masalah partikel.

  • Procaine-CAS 59-46-1

    Procaine-CAS 59-46-1

    Procaine HCl mangrupikeun ubar ubar bius lokal tina gugus éster. Ieu dianggo utamina pikeun ngirangan nyeri tina suntikan intramuskular tina pénisilin, sareng éta ogé dianggo dina kedokteran gigi. Éta kalakuan utamina ku janten pamblokiran saluran natrium. Kiwari éta dianggo sacara terapeutik di sababaraha nagara kusabab simpatolitik, anti radang, ningkatkeun perfusi, sareng épék ningkatkeun haté.

  • Levamisole-CAS 14769-73-4

    Levamisole-CAS 14769-73-4

    Levamisole mangrupikeun agén anthelmintic anu biasa dianggo dina ingon-ingon ageung sapertos sapi, babi sareng domba. Levamisole HCl digunakeun pikeun manusa pikeun panyakit anu aya hubunganana sareng henteu saimbangna dina régulasi réspon imun atanapi kakurangan sistem imun, kalebet panyakit autoimun, panyakit kronis sareng kumat, inféksi kronis sareng kanker. Éta pangaruh anu nguntungkeun dina mékanisme pertahanan host sareng malikeun réspon imun anu déprési dina sato sareng manusa. Mangpaat levamisole anu sanés pikeun manusa nyaéta pikeun ngubaran kutil umum.

  • Sodium cyanoborohydride–CAS 25895-60-7

    Natrium sianoborididid – CAS 25895-60-7

    Natrium sianoborididid CAS 25895-60-7 mangrupikeun sanyawa kimia sareng rumus NaBH3CN. Mangrupikeun uyah anu teu warnaan, tapi sampel komérsial tiasa katingali samak. Hal ieu seueur dianggo dina sintésis organik pikeun pangirangan imines. Uyahna tolerates kaayaan cai.

123 Teras> >> Halaman 1/3