title-banner

produk

Bubuk Bahan Baku Paracetamol CAS103-90-2

Pedaran pondok:

Paracetamol mangrupikeun ubar anu ngagunakeun kagiatan analgesik (ngirangan nyeri) sareng antipiretik (ngirangan demam), tapi henteu ngagaduhan kagiatan anti radang.


Detil Produk

Tanda Produk

Fungsi

Suplemen nutrisi bubuk Paracetamol Utamana digunakeun pikeun infus asam amino, kusabab kaabisa khusus, ogé dianggo dina krim tiis, osmetik. Sérin mangrupikeun awak manusa sababaraha jinis asam amino ésénsial protéin a, pikeun pangwangunan protéin ngagaduhan peran anu penting pisan.

Ngaran Produk Harga borongan CAS 103-90-2 bahan baku curah bubuk acétaminophen
CAS 103-90-2
Penampilan bubuk bodas
MF C8H9NO2
Kecap konci Bicalutamide; Bubuk bicalutamide; Bicalutamide hidroklorin
Panyimpenan Tetep di tempat anu tiis & garing, ngajauhan cahaya anu kuat sareng panas
Hirup rak 24 Bulan

Aplikasi

Paracetamol disatujuan pikeun ngirangan muriang di jalma sagala umur.
Paracetamol digunakeun pikeun ngaraheutan panyakit pakait sareng seueur bagian awak. Éta ngagaduhan sipat analgesik tiasa dibandingkeun sareng aspirin, sedengkeun épék anti radang na langkung lemah. Éta langkung saé ditoleransi tibatan aspirin dina pasién anu sékrési asam lambung teuing atanapi manjangan waktos perdarahan tiasa janten perhatian.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami