title-banner

produk

Dilaporkeun yén pasar methylamine hidroklorida niatna dibalikkeun taun ieu, ngabalukarkeun kakurangan pabrik serius. Numutkeun ka umum manajer Guanlang, ti saprak wabah diangkat, pasar parantos ngalaman 2-3 kali kakirangan saham, sareng guanlang biologis ogé ditutup dua kali, utamina kusabab kakurangan bahan baku. Methylamine hidroklorida mangrupikeun bahan baku kimia, anu utamina dianggo dina ubar, péstisida, bahan bakar sareng bahan baku dasar sanés sintésis organik sareng lapangan minyak. Ayeuna, kualitas produk di pasar henteu rata, sareng sababaraha pabrik alit henteu leueur, sareng kamurnianna bahkan langkung handap tina 90%. Mr Wang nyarios yén eusi standar diperyogikeun pikeun ngahontal langkung ti 99%. Janten sanaos pasarna tos teu aya saham, henteu leres henteu aya anu ngajual. Kaseueuranna anu ngajual produk puritas rendah.

Kami mangrupikeun perusahaan khusus dina produksi methylamine hidroklorida. Dina waktos anu sami, grup ngahasilkeun rupa-rupa produk kimia sanésna, sareng penjualan methylamine hydrochloride nyumbang 49% pangsa pasar (data ti lembaga propésional asing). Kusabab ieu, biologi guanlang ogé mangrupikeun salah sahiji perusahaan anu kapangaruhan nembé. Kusabab kurangna bahan baku, kami bakal teraskeun tindak lanjut.


Pos waktos: Mei-10-2021