title-banner

produk

(1) Kandungan klorin anu épéktip pikeun DCCNa murni nyaéta 64,5%, sareng kandungan klorin anu épéktasi pikeun produk kualitas luhur langkung ti 60%. Éta ngagaduhan pangaruh desinféksi sareng sterilisasi anu kuat, sareng tingkat sterilisasi ngahontal 99% dina 20ppm. Ieu pangaruh pangperangan anu kuat dina sagala jinis baktéri, ganggang, jamur sareng baktéri.

(2) LD50 asam trichloroisocyanuric saluhur 1,67g / kg (dosis anu nepi ka tiwasna médium asam trichloroisocyanuric ngan ukur 0.72-0.78 g / kg). DCCNa parantos disahkeun pikeun dianggo dina disinféksi tuangeun sareng cai minum.

(3) Éta tiasa dianggo henteu ngan ukur dina industri pamrosésan tuangeun sareng inuman sareng disinféksi cai minum, beberesih sareng disinféksi di tempat-tempat umum, tapi ogé dina pangobatan cai sirkulasi industri, pembersihan desinfeksi sanitasi rumah tangga sareng disinfeksi akuakultur.

(4) Kelarutan DCCNa dina cai luhur pisan. 30 g DCCNa tiasa leyur dina 100 ml cai dina 25 ℃. Malah dina leyuran cai ku suhu cai sakumaha handap 4 ° C, DCCNa tiasa gancang ngaleupaskeun sadaya klorin anu aya dina DCCNa, ngamanpaatkeun pangaruh tina disinféksi sareng sterilisasi na. Nilai klorin tina klorin padet anu sanés anu ngandung produk (kecuali asam klorisokyanurik) jauh langkung handap tibatan DCCNa kusabab kaleyuran rendah atanapi lambat ngaleupaskeun klorin.

(5) Kusabab stabilitas tinggi ring triazine dina produk asam klorisokyanurik, DCCNa stabil. Ditangtoskeun yén kaleungitan klorin DCCNa saatos dikeringkeun kirang ti 1% saatos disimpen sataun.

(6) produkna padet sareng tiasa didamel bubuk bodas atanapi butiran, anu merenah pikeun bungkus sareng transportasi, sareng ogé merenah pikeun pangguna pikeun milih sareng dianggo.


Pos waktos: Mei-10-2021