title-banner

produk

Di-Bumi CAS313-06-4

Pedaran pondok:

Estradiol Cypionate mangrupikeun bentuk uyah cypionate estradiol, éstrogén anu paling kuat, dihasilkeun sacara alami. Étradiol cypionate sumebar ngalangkungan mémbran sél sareng ngariung sareng teras ngaktipkeun reséptor estrogen nuklir anu aya dina saluran réproduktif, payudara, hipofisis, hypothalamus, ati, sareng tulang. Komplek anu diaktipkeun mengikat unsur réspon éstrogén dina DNA sareng ngaktipkeun transkripsi gén-gén anu kalibet dina fungsi sistem réproduktif awéwé sareng ciri séks sékundér.


Detil Produk

Tanda Produk

Naon ari Depofemin?

Estradiol Cypionate mangrupikeun bentuk uyah cypionate estradiol, éstrogén anu paling kuat, dihasilkeun sacara alami. Étradiol cypionate sumebar ngalangkungan mémbran sél sareng ngariung sareng teras ngaktipkeun reséptor estrogen nuklir anu aya dina saluran réproduktif, payudara, hipofisis, hypothalamus, ati, sareng tulang. Komplek anu diaktipkeun mengikat unsur réspon éstrogén dina DNA sareng ngaktipkeun transkripsi gén-gén anu kalibet dina fungsi sistem réproduktif awéwé sareng ciri séks sékundér.

Estradiol cypionate digunakeun dina terapi hormon sapertos kanggo gejala menopaus sareng dina pangendalian kalahiran hormonal.

Ngaran Produk Depofemin
CAS No. 313-06-4
MOQ 1kg
Penampilan Bubuk kristal bodas
Angkot Laut, Hawa
Pamayaran Jaminan Perdagangan, Paypal, Moneygram, Western Union
Formula Molekul C26H36O3
Titik lebur 151-152 °
Titik ngagolak 460.24 ° C (perkiraan kasar)
Kapadetan 1.0828 (perkiraan kasar)
Beurat molekul 396.56
Kasucian di luhur 99%

Naha Pilih Kami
1. Kualitas mangrupakeun budaya urang. Kami damel kerjasama sareng lembaga panilitian, mastikeun ngontrol prosés tina bahan baku dugi ka produk réngsé
2. Palanggan diditu heula. Kami nyayogikeun harga anu lumayan, produk kualitas luhur sareng kiriman gancang.
3. Dokumén propésional pikeun ijin anjeun.
Kauntungannana:
1. kualitas Pangalusna kalayan harga kalapa.
2. pengiriman gancang, pangiriman dina waktos.
3. Hiji kanggo hiji komunikasi bisnis.
4. Kami nawiskeun jasa pameseran hiji-stasiun anu merenah. Jasa jasa purwakarta-penjualan anu profesional sareng bijaksana ngaleungitkeun kahariwang anjeun.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami