title-banner

produk

Dupi anjeun nyayogikeun conto gratis?

Leres. éta dumasar kana produk anu béda.

Naha aya diskon?

Leres, pikeun jumlah anu langkung ageung, kami salawasna ngadukung kalayan harga anu langkung saé. Langkung anjeun mesen, langkung mirah.

Kumaha upami waktos pangiriman anjeun?

Biasana peryogi 7 dinten. Éta gumantung kana cara Pengiriman barang anu béda.

Naha kuring kedah mayar tambahan kanggo biaya pengiriman?

Henteu, harga kami kalebet biaya pengiriman parantos; anjeun teu kedah mayar pajeg naon sareng anu sanés.

Naon istilah pamayaran anjeun?

TT, Western union, Bitcoin, L / C sareng Money gram.

Kumaha perkawis bungkusna?

Biasana urang nyayogikeun kantong salaku 25kg kantong / karton / drum. Tangtosna, upami anjeun ngagaduhan sarat khusus pikeun aranjeunna, kami bakal nurut ka anjeun.