title-banner

produk

Estriol CAS 50-27-1

Pedaran pondok:

Aplikasi Éta mangrupikeun agén anthelmintic (anti-cacing) anu biasa dianggo dina ingon-ingon ageung sapertos sapi, babi sareng domba. Levamisole HCl digunakeun pikeun manusa pikeun panyakit anu aya hubunganana sareng henteu saimbangna dina régulasi réspon résistansi imun sistem imun, kalebet panyakit autoimun, panyakit kronis sareng kumat, inféksi kronis sareng kanker. Éta pangaruh anu nguntungkeun dina mékanisme pertahanan host sareng malikeun réspon imun anu déprési dina sato sareng manusa. Mangpaat levamisole anu sanés pikeun manusa nyaéta pikeun ngubaran kutil umum (verruca vulgaris).


Detil Produk

Tanda Produk

5-Methoxy tryptamine (5-MT), ogé katelah mexamine, mangrupikeun turunan tryptamine raket patalina sareng neurotransmitter serotonin sareng melatonin. 5-MT parantos kabuktosan sacara alami dina awak dina tingkat handap. Éta biosintésis ngalangkungan deacetylation of melatonin dina kelenjar pineal.

Ngaran Produk 5-Methoxy tryptamine
CAS No. 608-07-1
EINECS No. 210-153-7
MF C11H10NO3
Standar Kelas Kelas Ubar
Assay 98,0% mnt (HPLC)

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami