title-banner

produk

Dexamethasone CAS2392-39-4

Pedaran pondok:

Ngaran Produk: Ékstrak Stephania tetrandra
Wangun: Bubuk
Penampilan: Bubuk bubuk bodas
Bagéan Anu Dianggo: Akar
Bahan aktif: Tetrandrine
Spésifikasi: 98%
Métode Tés: HPLC
No CAS: 518-34-3
Formula Molekul: C38H47N2O6
Beurat Molekul: 622.73


Detil Produk

Tanda Produk

Naon ekstrak Stephania tetrandra?

Stephania tetrandra, disebat ogé Han fang ji, dianggo ubar tradisional Tiongkok pikeun ngusir angin sareng dampness pikeun ngilangkeun kanyeri sareng ngamajukeun diuresis. Bagian anu digunakeun nyaéta akar. Pait sareng raos dina rasa, tiis dina alam, éta ngalir kana saluran kemih, limpa sareng saluran ginjal.
Ku sabab pungent pikeun ngabubarkeun sareng ngaleungitkeun angin, pait pikeun nurunkeun sareng ngaleupaskeun ingetan cair, sareng tiis pikeun méréskeun panas, ngaleungitkeun dampness angin, ngaleungitkeun edema sareng mersihan seuneu anu stagnated, ramuan cocog pikeun arthralgia disababkeun ku sindrom angin- beueus, busung lapar kalayan panas pedalaman.

Naha Pilih Kami
1. Kualitas mangrupakeun budaya urang. Kami damel kerjasama sareng lembaga panilitian, mastikeun ngontrol prosés tina bahan baku dugi ka produk réngsé
2. Penjaminan Perdagangan Alibaba.
3. Kami nawiskeun jasa pameseran hiji-stasiun anu merenah. Jasa layanan purna jual profesional sareng bijaksana ngaleungitkeun kahariwang anjeun.
Kauntungannana:
1. ngadukung sababaraha padika dagang sareng pamayaran. Kami ngadukung transfer kawat, union barat, Paypal atanapi escrow (Alibaba) pamayaran.
2. OEM / ODM Sanggup.
3. Hiji kanggo hiji komunikasi bisnis.
4. OEM / ODM Kasadiaan.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami