title-banner

produk

Wuhan Kaimubuke Farmasi Technology Co., Ltd.

Alamat

No. 1165, Gedong 13, Hanzheng Street Urban Industrial Zone, 21 Jiefang Avenue, Distrik Qiaokou, Wuhan

Telepon

+8616631161567

+8615383992253

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten

Saptu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami