title-banner

produk

  • Pramoxine Hydrochloride CAS637-58-1

    Pramoxine Hydrochloride CAS637-58-1

    Éta tiasa dianggo pikeun meredihkeun kanyeri sareng peurih anu disababkeun ku kaayaan sapertos sunburn atanapi luka bakar minor sanésna, gigitan atanapi nyeureud serangga, racun ivy, oak racun, sumac racun, sareng potongan minor sareng goresan.

  • Prilocaine CAS721-50-6

    Prilocaine CAS721-50-6

    Naha Milih Kami 1. Kualitas mangrupakeun budaya urang. Kami damel kerjasama sareng lembaga panilitian, mastikeun ngontrol prosés tina bahan baku dugi ka réngsé produk 2. Waktos mangrupikeun pangiriman emas. Gancang ku jalur pengiriman terkenal. 3. Palanggan langkung tiheula. Kami nyayogikeun harga anu lumayan, produk kualitas luhur sareng kiriman gancang. 4. Pangalaman pinuh tina jumlah ageung peti anu ngamuat di palabuhan laut Cina. 5. jasa Best saatos kiriman. 6. Dokumén propésional pikeun ijin anjeun. Kauntungan: 1. Kualitas pangsaéna sareng comp ...
  • Prilocaine Hydrochloride CAS1786-81-8

    Prilocaine Hydrochloride CAS1786-81-8

    Ngaran Produk: Propitocaine hydrochloride Sinonim: 2- (propylamino) -o-propionotoluidide hydrochloride; 2- (propylamino) -o-propionotoluididmonohydrochloride; alpha-propylamine-2-methyl-propionanilidehydrochloride; citanesthydrochilide; N- (o-tolyl) -2- (propylamino) propionamide hydrochloride; Prilocaine hydrochloride, N- (2-Methylphenyl) -2- (propylamino) propanamide hydrochloride CAS: 1786-81-8 MF: C13H21ClN2O MW: 256.77 EINECS: 217 -244-0 Produk ...
  • Ropivacaine CAS84057-95-4

    Ropivacaine CAS84057-95-4

    Nami Produk: Ropivacaine Sinonim: ROPIVACAINE MESYLATER; RopivacaineHcl / MesylateBase; ROPACARAINEHCL; (S) -N- (2 hangtod6-Dimethylphenyl) -1-pKIpyl-2-piperidinecarboxamide; Naropin; 2-Piperidinecarboxamide; Naropin; 2-Piperidinecarboxamide; Naropin; 2-Piperidinecarboxamide; Naropin; 2-Piperidinecarboxamide; Naropin; 2-Piperidinecarboxamide; Naropin; 2-Piperidinecarboxamide; Naropin; 2-Piperidinecarboxamide; Naropin; 2-Piperidinecarboxamide; Naropin; 2-Piperidinecarboxamide; Naropin; 2-Piperidinecarboxamide; Naropin; 2-Piperidinecarboxamide; dimethylphenyl) -1-propyl-, (2S) -; Naropine; (2S) -1-Propyl-2- (2,6-dimethylphenyl) carbamoylpiperidine CAS: 84057-95-4 MF: C17H26N2O MW: 274.4 EINECS: Kategori Produk : API Mol File: 84057-95-4.mol Naha Milih Urang 1. Kualitas mangrupakeun budaya urang. Kami kerjasama sareng insti panilitian ...
  • Ropivacaine HCL CAS132112-35-7

    Ropivacaine HCL CAS132112-35-7

    Éta mangrupikeun ubar ubar keur ngabijil lokal milik gugus amida amino. Ngaranna nuduhkeun duanana ka pacuan sareng anu dipasarkan S-enantiomer. Éta mangrupikeun ubar keur ngabius (ubar numbing) anu ngahalangan dorongan saraf anu ngirim sinyal nyeri kana uteuk anjeun. Éta dipaké salaku ubar keur ngabius lokal (dina ngan hiji daérah) pikeun blok tulang tonggong, ogé disebut épural Pangobatan digunakeun pikeun nyayogikeun ubar keur ngabius nalika operasi atanapi C-section, atanapi ngagentos nyeri panyakit.

  • Trimecaine Hydrochloride CAS1027-14-1

    Trimecaine Hydrochloride CAS1027-14-1

    Ngaran Produk: 2- (diethylamino) -N- (2,4,6-trimethylphenyl) acetamide monohydrochloride Sinonim: 2- (diethylamino) -N- (2,4,6-trimethylphenyl) acetamide monohydrochloride; Trimecaine Cl (Mesocaine Cl) ; Mesidicaine hydrochloride; Mesocaine hydrochloride; Trimecaine hydrochloride; Trimecaine · HCl (Mesocaine · HCl); 2- (DiethylaMino) -2 ′, 4 ", 6'-triMethylacetanilide Monohydrochloride; 2- (DiethylaMino) -N- (2,4, 6-triMethylphenyl) acetaMide Hydrochloride CAS: 1027-14-1 MF: C15H25ClN2O MW: 2 ...
  • Articaine Hydrochloride CAS23964-57-0

    Articaine Hydrochloride CAS23964-57-0

    Nami Produk: Articaine hydrochloride Sinonim: metil 4-methyl-3 - [[(1-oxo-2- (propylamino) propyl] amino] -2-monoksidrochloride Carto; CarticaineHCl; Ultracaine; HARTROT CARTICAINE -methyl-3- (2-propylaminopropanoylamino) thiophene-2-carboxylate hydrochloride; Articaine Hydrochloride (125 mg) CAS: 23964-57-0 MF: C13H20N2O3S.ClH MW: 320.839 EINECS: 245-957-7 Kategori Produk: API; kimia kimia; Panengah farmasi; anest lokal ...
  • Bupivacaine HCL CAS14252-80-3

    Bupivacaine HCL CAS14252-80-3

    Naha Milih Kami 1. Kualitas mangrupakeun budaya urang. Kami damel kerjasama sareng lembaga panilitian, mastikeun ngontrol prosés tina bahan baku dugi ka réngsé produk 2. Waktos mangrupikeun pangiriman emas. Gancang ku jalur pengiriman terkenal. 3. Palanggan langkung tiheula. Kami nyayogikeun harga anu lumayan, produk kualitas luhur sareng kiriman gancang. 4. Pangalaman pinuh tina jumlah ageung peti anu ngamuat di palabuhan laut Cina. 5. jasa Best saatos kiriman. 6. Dokumén propésional pikeun ijin anjeun. Kauntungan: 1. Kualitas pangsaéna sareng comp ...
  • Levobupivacaine HCL CAS27262-48-2

    Levobupivacaine HCL CAS27262-48-2

    Oxiracetam mangrupikeun paningkatan kognitif leres anu mangaruhan rupa-rupa prosés kognitif, ningkatkeun sagala rupa ti mimiti perhatian dugi ka mémori, kapasitas diajar, konsentrasi / pokus, persépsi indrawi, komo pamikiran téhnis / logis. Oxiracetam ogé meta salaku stimulan, ningkatkeun énergi méntal, waspada, sareng motivasi. Panilitian nunjukkeun yén Oxiracetam aman sareng épéktip dina terapi jangka panjang, sareng bahkan aya bukti klinis yén Oxiracetam bahkan tiasa ngamajukeun sareng ngajaga kasihatan otak.

  • Mepivacaine Hydrochloride CAS1722-62-9

    Mepivacaine Hydrochloride CAS1722-62-9

    Mepivacaine hydrochloride mangrupikeun ubar bius lokal amino. Éta kalakuan dina serat indrawi sareng saraf motor, ngagaduhan pangaruh gancang, ngagaduhan durasi anu panjang, sareng sacara efektif tiasa ngahalangan konduksi saraf. Nambahkeun epinefrin kana ubar keur ngabius tiasa ngalambatkeun kagancangan ngajalankeun mepivacaine hydrochloride dina awak manusa pikeun mastikeun waktos sareng pangaruh anesthesia, sareng ngirangan dosis dugi ka tingkat anu tangtu. Panilitian toksikologis: Dosis anu bisa nepi ka tiwasna mepivacaine hidroklorida kana awak manusa nyaéta 5 ~ 10μg / ml, anu kirang toksik tibatan lidocaine sareng procaine.