title-banner

produk

Asam borat – 11113-50-1

Pedaran pondok:

Asam borat, disebat ogé hidrogén borat, asam boracat, asam ortohoborik sareng asam boricum, nyaéta asam amino monobasic lemah tina boron, anu sering dianggo salaku antiséptik, inséktisida, tahan seuneu, nyerep neutron, atanapi miheulaan kana sanyawa kimia anu sanés. Éta ngagaduhan rumus kimia H3BO3 (sakapeung ditulis B (OH) 3), sareng aya dina bentuk kristal tanpa warna atanapi bubuk bodas anu leyur dina cai. Nalika lumangsung salaku mineral, éta disebat sassolite.


Detil Produk

Tanda Produk

Naon ari asam borat

Asam borat, disebat ogé hidrogén borat, asam boracat, asam ortohoborik sareng asam boricum, nyaéta asam amino monobasic lemah tina boron, anu sering dianggo salaku antiséptik, inséktisida, tahan seuneu, nyerep neutron, atanapi miheulaan kana sanyawa kimia anu sanés. Éta ngagaduhan rumus kimia H3BO3 (sakapeung ditulis B (OH) 3), sareng aya dina bentuk kristal tanpa warna atanapi bubuk bodas anu leyur dina cai. Nalika lumangsung salaku mineral, éta disebat sassolite.

Serat Boric Flakes Inpormasi dasar
Ngaran Produk Asam borat
Sinonim Serpihan Asam Borat
CAS 11113-50-1
MF BH3O3
MW 61.83
EINECS 234-343-4
Boric Asam Serpihan Bahan Kimia
Formulir Serpihan Bodas
Pka 9.2 (jam 25 ℃)
Warna Jelas, Bodas
Kasucian 99%

Barang

Spésifikasi

Hasil

Penampilan

serpihan bodas

Matuh

Assay (H3BO3%)

≥99.5

99.52

Sulfat%

≤0.2

0,15

Beusi%

0,001

0,00083

Klorida%

≤0.01

0,005

Fosfat%

≤0.02

0,01

Logam beurat%

0,001

0,00058

Ukuran serpihan

3-5mm

3-5mm

Pamakéan:

1. Dipaké salaku pangatur pH, disinféktan, pengawet anti baktéri, jsb.

2. Pikeun persiapan borate, borate, kaca optik, cet, pigmén, sabun asam borat, agén pagawean kulit, percetakan sareng
ngabantosan bantu sareng disinféktan farmasi, jst.

3. Dipaké dina manufaktur kapasitor sareng industri komponén éléktronik, réagen analitik murni luhur, disinféksi ubar sareng
persiapan anti korosi sareng pamrosésan bahan fotosensitif anu kakeunaan.

4. Pikeun kaca, enamel, keramik, ubar, metalurgi, kulit, pewarna, pestisida, pupuk, tékstil, jst.

5. Dianggo salaku réagen kromatografi sareng dianggo ogé salaku panyangga


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami