BANNER1
BANNER2
BANNER3
X

kami bakal mastikeun anjeun
salawasna meunang pangsaéna
hasilna.

Kéngingkeun sampel gratis sareng buku gambarGO

Kami ngajamin yén paket anjeun bakal lulus 100% ngalangkungan AS, EU, UK, Australia, Belanda, Kanada, Perancis, Jérman, Spanyol, Turki, Bélgia, Brazil, Hungaria, Swédia, Polandia, Rusia, Ukraina, Selandia Baru, Céko , Portugal. Kami gaduh panerus angkutan barang di nagara / daérah ieu, sareng perusahaan clearance bea cukai kami bakal mupus bungkusan anjeun tanpa aya masalah pabean, bahkan bahkan 1000 kg. Pastikeun anjeun nampi 100% barang.

terang langkung seueur ngeunaan perusahaan
company

Produk kategori

urang naséhat pikeun milih
kaputusan bener

  • Hormon stéroid
  • Caine
  • Aditif Kadaharan

kami bakal mastikeun anjeun salawasna meunang
hasilna pangsaéna.

  • Dagang

    Dina sababaraha taun ka pengker, produk kami sumebar ka langkung ti 50 nagara di sakumna dunya.
  • Nagara ékspor

    Produk kami parantos diwanohkeun di langkung ti 30 nagara / daérah di sakumna dunya.
  • Saatos dijual

    Jasa saatos-penjualan anu profesional sareng bijaksana kami ngaleungitkeun kahariwang anjeun.
  • Pangalaman

    Kami gaduh pangalaman ékspor mangtaun-taun dina produk bahan farmasi aktif.

Kauntungannana

Enquiry pikeun pricelist

Kusabab didirikan, pabrik urang parantos ngembangkeun produk kelas dunya munggaran kalayan taat prinsip kualitas munggaran. Produk kami parantos ngagaduhan reputasi anu hadé dina industri sareng valuabletrusty diantara palanggan énggal sareng lami ..

kirimkeun ayeuna

panganyarna wartos & blog

tingali langkung
  • Tés idéntifikasi pikeun phenacetin | C10H13NO2

    Ngaran Inggris: phenacetinum, phenacetin [C10H13NO2 = 179.22] Produk ieu p-ethoxyacetanilide. Eusi C10H13NO2 kedahna henteu kirang ti 99,0%. [karakter] produkna bodas, kalayan ngagenclang kristal serpihan atanapi bubuk kristal bodas; henteu bau, raos rada pait. Produkna leyur ...
    maca deui
  • Kurangna bahan pikeun methylamine hidroklorida

    Dilaporkeun yén pasar methylamine hidroklorida niatna dibalikkeun taun ieu, ngabalukarkeun kakurangan pabrik serius. Numutkeun ka umum manajer Guanlang, saprak wabah diangkat, pasar parantos ngalaman 2-3 kali kakurangan saham, sareng guanlang biologis ...
    maca deui
  • Kaunggulan natrium dichloroisocyanurate

    (1) Kandungan klorin anu épéktip pikeun DCCNa murni nyaéta 64,5%, sareng kandungan klorin anu épéktasi pikeun produk kualitas luhur langkung ti 60%. Éta ngagaduhan pangaruh desinféksi sareng sterilisasi anu kuat, sareng tingkat sterilisasi ngahontal 99% dina 20ppm. Ieu pangaruh pangperangan anu kuat dina sagala jinis baktéri, alga ...
    maca deui